Tilbage til udstillinger

28. aug. 2020 - 28. sep. 2020

KREATIVE ANSATTE UDSTILLER IGEN

Birgit Esbjerg Jakobsen

Birgit broderer på papir, motiver med fugle der letter.
Broderier i ramme str. 30×40 cm.

by BEJ v/Birgit Esbjerg Jakobsen
Mail: bybej@bybej.dk
www.bybej.dk

Lene Malte

Lene har arbejdet med maleri i godt 25 år. Uddannet billedkunstlærer og har deltaget i rigtig mange kurser gennem 25 år. I en lang årrække har jeg selv afholdt kurser og lært fra mig.

Lenes værker er malet i akrylmaling på lærred. Motiverne er let abstrakte. Det kan være mennesker, dyr og landskaber. Lene arbejder ikke i faste motiver, men arbejder i perioder med et` bestemt motiv. Når Lene begynder at kende motivet rigtig godt, skifter hun til et andet motiv, for hele tiden at være i en udvikling og udforske det, hun kan.

Mail: lene.malte.nielsen@gmail.com
Hjemmeside på Facebook: galleri mal

Uffe Haugaard Jakobsen

Uffe arbejder med akryl på lærred – typisk skildring af personer/situationer/portrætter – gerne med en lille twist (eks. farvevalg som er lidt skævt). Jeg har malet hele mit liv, men har for alvor givet den gas de sidste 20 år. Jeg har efterhånden udstillet en del forskellige steder (typisk caféer i Kolding).

mail: ujkongen@hotmail.com – privat mobil: 53 35 75 13
Facebook: Haugaard Jakobsen Art

Bliv medlem Kunstnerens hjemmeside
  • Dato: 28. aug. 2020 - 28. sep. 2020
  • Sted:Haderslev Rådhus, 1. sal
  • Fernisering:28. august kl. 13.00 på Rådhuset.

Add Your Comment

Galleriet – Kunstforeningen for ansatte ved Haderslev Kommune © 2020.
Design: SiroccoWeb