KREATIVE ANSATTE UDSTILLER IGEN

By BEJ v/Birgit Esbjerg Jakobsen
Brændbjerg 21, 6100 Haderslev
e-mail: bybej1@gmail.com - mobil: 2890 5427 - www.bybj.dk
Du kan også følge by BEJ på Facebook og Instagram.

"Jeg hedder Birgit Esbjerg Jakobsen og mit kunstnernavn er by BEJ. Jeg er uddannet håndarbejds- og billedkunstlærer. Jeg holder af at male. Ja, jeg kan slet ikke lade være. Jeg maler mest med akrylfarve på lærred, men også akryltusch og almindelig tusch på papir. Udover at male syr jeg unikke puder i eget design og lækre materialer, men syr også gerne i papir."

Glaskunst v/ Karen Dam-Hansen
Karen Dam-Hansen
Bellahøjparken 54, 6000 Kolding
e-mail: kdamhansen@gmail.com - mobil: 2877 7288.

"I de sidste 10 år har jeg leget med koldglas forming. Glas er et fascinerende materiale at arbejde med, der rummet så mange muligheder. Det allermest spændende er dog at åbn ovnen og se det færdige resultat."

Billedkunst v/Inge Larsen
Inge Larsen
Sundparken 17, 6100 Haderslev
e-mail: fl230647@gmail.com - tlf. 7452 8599 - mobil: 2292 4243
www.kunstbyinge.dk
Du kan også følge Kunst BY Inge - kunst Idèer & Sparing på Facebook.

"Jeg har altid været i gang med noget kreativt, jeg har tegnet og malet fra jeg været barn og ung. Så blev det vægtæpper med nål og tråd og så begyndte jeg igen at male. Jeg begyndte for alvor for 10 år siden. Jeg har fulgt forskellige kurser og har været med på adskillige censurerede udstillinger i Sydjylland. Jeg har udstillet på Banegården i Aabenraa, på HC. Andersen udstilling i Odense, Skærbæk Fritidscenter og senest på Midtjysk kunstudstilling i Holsted.
Jeg var også med i bogen 101 kunstnere 2016 ved Tom Jørgensen."

Billedkunst og børnemøbler v/Lene Malte
Lene Malte
Årøsundvej 29, 6100 Haderslev
e-mail: lm@hhs.dk - mobil: 2285 5285

"Jeg arbejder med mange forskellige kreative ting, men maleri har min overvejende interesse. Jeg har malet i godt 20 år, deltaget i mange kurser og selv afholdt maler kurser gennem en årrække. Jeg er også uddannet billedkunstlærer på University College syd i 2008.
Jeg maler med Akryl maling og mest på lærreder, men også børnemøbler og trappestiger mm. får nyt liv efter have været en tur gennem mit malerværksted.
Jeg vil på udstillingen gerne vise et lille udsnit af de ting, jeg laver indenfor maleri og børnemøbler."

Billedkunst v/Marianne Skriver
Marianne Skriver
Pladsgade 1a, 6100 Haderslev
e-mail: mairanneskriver@hotmail.com - mobil: 4161 7576
www.marianneskriver.dk

"Jeg har altid arbejdet indenfor det kreative område, men de sidste 20 år har det været maleriet, der har tiltrukket mig. Motiverne kommer alle steder fra, det første der fanger mit øje er farverne. Jeg arbejder i klumper, som jeg siger, når jeg begynder på et billede, kommer der som regel en halv snes indenfor den samme genre. Motiverne er meget forskellige, nogle gange er det croquis, andre gange rejser jeg og bliver fascineret af bygninger, træer og så videre. Materialerne er også meget forskellige, det kan være akvarel, akryl, olie, pastel og alle remedierne blandet sammen."

Udstillingen vises på Haderslev Rådhus, 1. sal i åbningstiden Mandag, tirsdag og onsdag 10-15 - Torsdag 10-17 og Fredag 10-13

Birgit Esbjerg Jakobsen

Karen Dam-Hansen

Inge Larsen

Lene Malte

Marianne Skriver

NYT MEDLEMSKAB
Ønsker du at indmelde dig i kunstforeningen, skal du registrere dig ved at klikke på nedenstående link.

Kommende udstillinger

Maj-juni 2018
Maleri af Anette Andersen, www.anetteandersen.com
Keramik af Jette Wehding

Ret til ændringer forbeholdes.

Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>