Husk generalforsamlingen

onsdag, 21. marts kl. 19 i rådhusets kantine

Program for generalforsamling:
kl. 19 Generalforsamling
kl.19:45 - 20:45 - Efter generalforsamlingen kan i glæde jer til at høre Vibeke Jerichau fra Kolding fortælle om bl.a., hvad hun som kunster arbejder med nu og om, hvordan hun arbejder med foto, fotografik mv. til forestillingerne.

Vibeke Jerichau har bl.a. været underviser på Designskolen og har mange udstillinger både indenlands- og udenlands. Vibeke Jerichau gør i udstillinger både indenlands- og udenlands. Hun gør i foto, fotografik mv. - tidligere malerier. Hun er også en benyttet foredragsholder.

Hun har bl.a. været meget i Damaskus og har et tæt samarbejde med syriske kunstnere.

Se hendes hjemmeside for mere information.

Der vil under foredraget blive serveret kaffe/the med kage.

kl.20.50 - Bortlodning af kunst i Rådhusets udstillingsområde på 1.sal

Bortlodning af kunstgaver blandt medlemmer, der deltager i generalforsamlingen.

Bortlodning af 6 kunstværker. For at blive udtrukket som vinder, skal du være tilstede ved udlodningen eller have givet fuldmagt til en, der er til stede ved bortlodningen.

Dagsorden i følge vedtægterne, som du kan se på her >>> Se dagsorden

Kunstforeningens kunstbeholdning er udstillet i Rådhusets udstillingsområde på 1.sal.

Se mere på kunstforeningens hjemmeside, hvor vedtægter og regler for bortlodning kan ses >>> Se vedtægter.

På hjemmesiden findes også en oversigt over kunstforeningens kunstbeholdning >>> Se kunstbeholdning

Villy Mikkelsen, formand
vbhm@haderslev.dk