Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

KREATIVE ANSATTE UDSTILLER IGEN  

1. april - 28. april 2016  

Fernisering fredag d. 1. april kl. 13.30
i udstillingsområdet på Haderslev Rådhus, 1 .sal

Christina Alby
"Jeg har altid malet og tegnet, har været på et par højskoler og er billedkunstlærer."Tove Skau Mortensen
"Jeg hedder Tove Skau Mortensen og maler under kunstnernavnet T. Skau. Jeg har malet i mange år, men ikke så meget på lærreder. Jeg er uddannet vognmaler, har malet på porcelæn, prøvet skiltemalerfaget og airbrush og altid været glad for at tegne generelt. Modtaget undervisning af John Fitzpatrick.

Jeg kan godt lide at eksperimentere med de forskellige teknikker og den udvikling, der følger med i denne del. Jeg maler fortrinsvis med akryl, men akvarel, farveblyanter og oliemaling er også i mit sortiment.

Mine malerier kan være portrætter, naturalistiske billeder og/eller abstrakte. Desuden har jeg også malet kulisser til festivaller.

Jeg holder meget af stærke farver og kan lide at kræse om detaljerne, hvor der samtidig er plads til kunstnerisk frihed.

Jeg maler gerne på bestilling."Pernille Badstue
"Jeg arbejder hovedsagelig med akryl på lærred og med stregtegning kombineret med papir. Mine billeder er til dels abstrakte, men ofte med nogle genkendelige motiver der indbyder til egen tolkning af historien i billedet.

Mit arbejde er for det meste fyldt med farver og med et element af humor."Marie Aagaard Larsen
MAL er kunstnernavnet for den autodidakte billedkunstner Marie Aagaard Larsen, der har malet siden 2001.

Anmeldelser/om min kunst:
"Glæde, mod og livskraft vækker genklang i os, når Marie Aagaard Larsen i ekspressionistisk still udtrykker sig i stærke farver og neon, tilført et strejf af guld. Prinser, prinsesser og finurlige væsener finder ofte vej i malerierne og har deres eksistensberettigelse i et eventyrligt univers fyldt af livets kontraster af lys og mørke". (Berit Kabel Nylund, galleriejer, Ribe)

"Marie er et meget ekspressivt og levende menneske. Hendes udtryk er meget monumentalt. Stærke farver. Kraftige penselstrøg. Marie bruger fladen varieret og ser den i flere rum. Billederne indeholder ofte mennesker, huse og dyr". (Baujke Zijlstra, mesterlærer og kunstner)

Se mere på www.veramente.dk


    

   

 
   

   

 
   

   

 
   

   

 
Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>