Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Udstilling med Mogens Sjøgård  

5. januar - 26. februar 2016  

Mogens Sjøgård - Billedkunst
Billedkunstner Mogens Sjøgård, Tranekær på Langeland, er født i 1951 på Nordfyn, men har boet på Langeland i over 20 år. Han er uddannet lærer i 1976 og underviser stadig på Langelands Efterskole. Samtidig er han autodidakt maler i akvarel og olie. Mogens Sjøgård har udstillet siden 1983 på gallerier, museer, kunstforeninger og andre udstillingssteder i Danmark og udlandet.

Mogens Sjøgård er et naturmenneske, der vandrer, fisker og står på ski. Det er derfor også hèr, han henter inspirationen og ideerne til sine billeder - især fra ture langs de langelandske kyster - eller fra rejser i de nordiske fjelde. Allerbedst er det, når årstiderne eller vejret skifter.

Mogens Sjøgård siger om sine billeder:
"Naturen har altid haft min store kærlighed og har været et vigtigt omdrejningspunkt for alle mine aktiviteter og gøremål. Derfor er landskabsmaleriet blevet et naturligt valg for mig. Vejrets og årstidernes skiften er stærkt inspirerende for mig."
Billederne bliver til i hans atelier - med udgangspunkt i skitser og foto, men også ud fra hukommelsen.

"Billederne er derfor ikke særlig tro mod motivet, men mere en grundlæggende ídé, der udvikler sig over et par uger med mange lag maling på lærredet."

Mogens Sjøgård er medlem af kunstnergruppen "Landmalerne" www.landmalerne.dk

Læs mere om Mogens Sjøgård på www.m-sjoegaard.dk

    

   

 
   

   

 
   

   

 


Kommende udstillinger

Marts 2016
Udstilling af foreningens værker i forbindelse med generalforsamling og udlodning


Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>