Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Udstilling med Peer Lundbæk og Susan Lange  

4. november - 18. december 2015  

Peer Lundbæk - Billedkunst
Peer Lundbæk, Tilst ved Århus, er uddannet billedkunstner på Kunsthåndværkerskolen i Kolding, og på Århus Kunstakademi.

Siden har han løbende bl.a. udstillet på gallerier, teater, ministerier, styrelser og hos mange af de store erhvervsvirksomheder i Danmark. Er medlem af Billedkunstnernes Forbund.

Det at male er for Peer Lundbæk en sanselig og fantasifuld proces, hvor "de indre udtryk", sanseligheden og fantasien går op i en højere enhed. At være til stede med farverne og lærredet. Et tidløst rum, hvor former, farver og sanselighed spontant kommer til udtryk i nuet.

I samspillet mellem farverne og formerne får billederne et sanseligt liv. At male er en måde, hvorpå en opsparet livsglæde får frit løb.

"Et billede skal for mig berøre sjælen gennem øjet. Det er øjnene og hjertet, der er i fokus"

Læs mere om Peer Lundbæk på www.peer-lundbaek.dkSusan Lange - Keramisk formgiver
Susan Lange, St. Anslet, Haderslev, er uddannet keramiker på Kunsthåndværkerskolen i Kolding fra 1989 til 1994 på Linjen for Keramik og Glas og Institut for Unika Keramik. Studierejser til Europa, Afrika og Amerika. I 1994 etablerede hun værkstedet Studio Keramik. Siden har hun løbende udstillet på museer og gallerier i Danmark og i Europa. Er medlem af Danske Kunsthåndværkere.

"At være keramiker betyder for mig at kunne omsætte og bruge min nysgerrighed og skaberglæde i det levende og inspirerende materiale LER. At samle indtryk til nye udtryk. Kvaliteter som vækst og fylde, liv og udvikling, personlighed og dialog er egenskaber jeg er optaget af og som er med til at præge den endelige form i mine arbejder.

I leret bygger, drejer og modellerer jeg unikke former, med rum til lys og skygge, liv og bevægelse. En forglødning i ovnen, derefter glasering - ofte i flere lag, og til sidst brænding ved 1280 C, afslutter arbejdet.

Jeg ønsker med mine keramiske "Formvæsner", Fade og Skåle at skabe rum til oplevelse, forundring og indlevelse."


Læs mere om Susan Lange på: www.susan-lange.dk

    

   

 
   

   

 
   

   

 
   

   

 


Kommende udstillinger

Januar - februar 2016
Maleri af Mogens Sjøgård og skulptur af Christel Maria Nolle


Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>