Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Udstilling med Jørn Erik Nielsen og Kristine Hellesøe Appel  

1. september - 30. oktober 2015  

Jørn Erik Nielsen - Skulptur og rakukeramik
Jørn Erik Nielsen, Frederikshavn, er uddannet lærer med linjefag i billedkunst. Han har fået sin kunstneruddannelse på skulpturholdet ved Hjørring Kunstskole, kurser på Aarhus Kunstakademi samt på Skulpturskolen ved Thomas Anderson.

Jørn Erik Nielsens værker genspejler en stor interesse og passion indenfor det tredimensionelles billedsprog.

Det er tydeligt at se på hans værker, at han indenfor det tredimensional verden formår at give udtryk for, at han her befinder sig i sit rette kunstneriske element.

"Jeg ønsker gennem mine værker, at give beskueren den samme glæde og indsigt, som jeg selv har fået gennem min skabelses proces."

Jørn Erik Nielsen startede med at lave stenskulpturer, men har siden eksperimenteret med flere forskellige materialer som fx. ler, gips, bronze, plastik og skrot.

Skulpturerne, Jørn Erik laver i ler, har hovedsageligt mennesket i fokus og er tilvirket efter de klassiske principper med et moderne tilsnit.

Læs mere om Jørn Erik Nielsen på www.joern-art.dk
>>> Jørn på FacebookKristine Hellesøe Appel - Billedkunst
Kristine Hellesøe Appel, København N, er uddannet kunsthistoriker og billedkunstlærer og har desuden været elev på forskellige kunstskoler. Når hun ikke maler, er hun højskolelærer på en højskole for kunst og musik, hvor hun underviser i maleri, tegning og kunsthistorie.

"De sidste par år har jeg særligt været inspireret af blomster og eksperimenteret med, hvordan tulipaner og buketter kan blive næsten abstrakte og eksplosive vha. malertape og maling, der hældes på lærredet. Jeg bruger ofte mange farver og er vild med at afprøve forskellige farvekombinationer."

Kristine Hellesøe Appel maler dog også andre motiver og arbejder i perioder med meget få farver og et mere 'stille' udtryk. Gardiner, vinduer og kvinder, der kigger væk eksempelvis.

Hun maler primært men er også begejstret for at lave grafik og tryk, tegne og arbejde med akvarel.

Læs mere om Kristine Hellesøe Appel på: www.kristineappel.dk

Facebook:
Kristine Hellesøe Appel Billedkunst

Instagram: Kristinehellesoe

    

   
Jørn Erik Nielsen
 
   

   
Jørn Erik Nielsen
 
   

   
Kristine Hellesøe Appel
 
   

   
Kristine Hellesøe Appel
 


Kommende udstillinger

November - december 2015
Maleri af Peer Lundbæk og keramik af Susan Lange


Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>