Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Kreative ansatte udstiller igen  

1. april - 1. maj 2015

Fernisering fredag den 10. april kl. 13.30. Alle er velkomne.

Udstillingen vises på Haderslev Rådhus, 1. sal i åbningstiden
 

Annie Margrethe Glistrup
"Jeg maler fortrinsvis acryl og mixed media. Har eksistentielle tanker bag malerier"

Anja Maria Paluszewska
"Jeg er uddannet billedkunstner fra Blaagaard Seminarium i 2004. Derefter var jeg et år på Skolen for Fotografi, hvor jeg lærte at bruge fotografiet som kunstnerisk udtryksform. I Haderslev Kommune er jeg ansat som pædagog i et særligt aktiverings projekt for nydanske kvinder, der er langt fra arbejdsmarkedet, Oasen, Lavgade 5(det gamle rådhus), hvor jeg har arbejdet i fire år. De sidste to år har jeg haft lyst til at eksperimentere med collage-teknikker. Jeg arbejder på lærred og bruger papir, som jeg selv har malet og dekoreret, egne fotografier, egne stencils, acrylmaling, vandfarve og spraymaling. Jeg er fascineret af organiske former og lader mig inspirere af de farver, jeg ser i gadebilledet, modens farver eller en sjov farvesammensætning fra en fremmed kultur."

Appolonia Frederiksen
"Er selvlært og maler valmuer."

Lene Malte
"Jeg maler med akrylmaling. Mine malerier har ikke nogen bestemt stilart. Jeg afprøver nye ideer og teknikker, og det kommer der ofte gode malerier ud af. Jeg har malet i ca. 20 år og sælger malerier gennem to gallerier, bl.a. Kunstgården i Bogense. Maler på mange andre ting end lærreder." Se mere på www.galleri-malte.dk

Tina Junker Davidsen
"Jeg har malet siden jeg kunne gå. Elsker at male og kan i perioder slet ikke få nok. Jeg har udstillet flere forskellige steder, mest ovre vestpå, da jeg bor i Skærbæk. Har så haft en malefri periode, men lysten er nu vendt tilbage igen. Malerierne har egen facebook side hvor man er velkommen til at følge malerierne som alle får gamle danske navne."

Torben Steen Jensen, gettogartner
"Spontane udtryk og indtryk med udgangspunkt i musik, genbrug og miljø. Holdningspræget kunst uden politik."
Udstiller to installationer.


Der blev plads til at invitere en gæst udefra

Lasse Skytte Frederiksen, elev på Troldkærskolen
"Er startet på svejsekunst på Troldkærskolen. På metalvareværkstedet fandt jeg for tre år siden ud af, hvordan jern og metal kunne bruges/genbruges til at skabe kunst. Og kunst kan være med til at formidle sjove input i hverdagen."