Registrer dig som medlem af Kunstforeningen Galleriet - og deltag i konkurrencen om en æske chokolade!

Kære medlem af Kunstforeningen Galleriet

I dag vedligeholders foreningens medlemsregisteret mere eller mindre manuelt. Det har vi besluttet at lave om på. Vi har derfor investeret i et elektroniske medlemsregister, som vil gøre arbejdet med registeret meget mere smidigt. Systemet indeholder bl.a. også et modul som kan anvendes til tilmelding og betaling til arrangementer. Men vi har brug for medlemmernes hjælp til at blive registreret.

Registrer dig senest den fredag den 6. februar 2015 - og deltag i konkurrencen om en æske chokolade.
Vinderen får direkte besked og offentliggøres på kunstforeningens hjemmeside.

Sådan gør du:
1. Gå ind på: kunstforeningen-galleriet.dk/medlemsservice/

2. Klik på "Registrering"

3. På næste scroller du lidt ned på siden til "Indtast oplysninger".

4. Udfyld oplysningerne (navn, arbejdssted, adresse, selvvalgt password m.m.)

5. Klik nu på "Bestil" og du får et skærmbillede med en kvittering. Du modtager også en bekræftelse pr. mail.

Du er nu færdig med at registrere dit medlemskab på hjemmesiden. Mange tak for hjælpen.

Kontakt Marianne Nicolajsen, e-mail: mnic@haderslev.dk hvis du har spørgsmål til registerringen.

Kunstforeningen Galleriet
www.kunstforeningen-galleriet.dk