Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Udstilling med Anette Walther Fassing & Erna Møller  

4. september - 30. oktober 2014  


Maleri acryl ved
Anette Walther Fassing
Anette Walther Fassing, Horsens, er autodidakt kunstner og evigt eksperimenterende. Maler hovedsageligt acryl og akvarel. Arbejder også med det grafiske udtryk. Med i kunstnergruppen "Firenzekunstnerne" (www.firenzekunstnerne.dk)

Udstiller i dag på gallerier, hoteller, kunstforeninger samt virksomheder i hele Danmark, Europa, Canada og USA.

Underviser også i malekunst for virksomheder og kunstforeninger. Har blandt andet holdt kurser på Kunstmuseet Arken og på Skagens Museum. Laver desuden malerworkshops hjemme i atelieret.

Målet med mine billeder er, at man bliver glad af at kigge på dem. Mine billeder er glade og optimistiske.

"Mit billedsprog spænder fra det abstrakte til det helt naive naturalistiske. Inspirationen henter jeg fra universet af sindsstemninger fra livet omkring mig samt sanseindtryk fra naturen - på rejser og i dagligdagen.

Jeg elsker farver og bruger gerne stærke farver og kontraster i mine billeder. Jeg arbejder både med de bevidste og de ubevidste budskaber. Mine malerier er baseret på mit liv og mine fantasier og følelser."

Læs mere om Anette på www.galleri-walther.dkGlaskunst ved
Erna Møller
"Erna Møller, Ribe, arbejder med og har arbejdet med koldglas i de sidste 10 år. Igennem årene har hun udviklet og forfinet sin kunst via intensivt arbejde " Learning by doing" og teknikinspiration på kurser hos kendte udenlandske kunstnere som f.eks. Silvia Levenson fra Italien, Kirstine Alleey fra Australien, Rudi Gritsch fra Østrig, Frank van den Ham fra Holland.

Dels har hun specialiseret sig i den teknisk som hedder sagging og som flittig bliver brugt til skåle og lamper. Masser af farvestrålende figurer som bl.a. fisk, katte, engle og fugle glider igennem hendes hænder. Det sidste år har hun arbejdet med at male med glas, at støbe glas over modellerede figurer og at koge glasset, hvor farver og mønstre flyder mere sammen.

For 3 år siden købte hun Hans Tavsens hus i Ribe på Torvet 17. De 160 kvadratmeter rummer værksted, lille butik med småting og en 1. sal med større ting. Her kan bl.a. opleveres større glasmosaikker, lysekroner, lamper, store skåle, støbninger m.v. Tingene er meget farveglade, men helt klare ting og det sorthvide har også fundet en plads i galleriet."

Læs mere om Erna Møller på www.ribeglas.dk


    

   
Anette Walther Fassing
 
   

   
Anette Walther Fassing
 
   

   
Anette Walther Fassing
 
   

   
Erna Møller
 
   

   
Erna Møller
 


Kommende udstillinger

November - december 2014
Maleri af Eva Gleerup & Keramik af Hanne Borg


Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>