Kunstudflugt til Ribe

Onsdagsudflugt til Ribe Kunstmuseum med omvisning, besøg hos keramiker Sten Børsting og lidt godt at spise på Café Quedens i Ribe

Kunstforeningen "Galleriet" inviterer medlemmer med ledsagere på tur til Ribe Kunstmuseum, hvor vi får en omvisning i udstillingen og ser den ny kunstbygning.

Program:
Kl. 15.30 Afgang Rådhuset i Haderslev. Der er transport i egne biler og vi fordeler os så godt som muligt.
KL. 16.30 Ribe Kunstmuseum med omvisning. Entre og omvisning er gratis for medlemmer af Galleriet).
Kl. 18.00 Besøg hos keramiker Sten Børstings værksted.
Kl. 19.30 Cafe Quedens, hvor vi nyder en tapastallerken a 150 kr. (egen betaling)

Dato og klokkeslæt: Den 27. august 2014, kl. 15.30.

Afgang Rådhuset i Haderslev kl. 15.30

Antal pladser/billetter
30 deltagere (først til mølle)

Hvem kan deltage?
Foreningens medlemmer og ledsagere

Pris: Medlemmer deltager gratis. Ledsager 55 kr. (Forplejning betales af deltagerne.

Start dato og klokkeslæt for billetbestilling: Tilmelding til Annette Brandi, anbr@haderslev.dk

Sidste frist for tilmelding: Den 25. august 2014 til Annette Brandi,
mail: anbr@haderslev.dk mrk. kulturtur