Udstilling med Ella Biltoft & Tudlik Wiese

1. maj - 30. juni 2014

Ella Biltoft
papir- og billedmager

PAPIR. Jeg håndstøber mit papir af forskellige materialer, som f.eks. inderbark af morbærtræer.

Papiret bliver efter støbningen bearbejdet med binder, farvepigmenter etc. for senere at blive brugt til skulpturer, skåle og meget andet.

Jeg elsker at lege, at lade mig indfange. Jeg er optaget af livet omkring mig, men holder også af at søge tilbage i tiden.

AKVAREL har jeg malet siden ca. 2007. Ud over det naturalistiske udtryk, søger jeg også at udfolde mig mere fabulerende og koncentrere mig om farvens og papirets egenskaber. Arbejdet med akvarellen er en fortsat udvikling af det kunstneriske udtryk, og en stadig udfordring for mig. Medlem af Akvarelforeningen TIDEVAND, samt kunstnerforeningen BLÅ DØRE.

Se mere på www.biltoftella.dk

Tudlik Wiese
akvarelmaler

Socialpædagog og psykoterapeut/familiebehandler.
Akvarellen er et udtryk man kun kan blive forelsket i, med sit samspil mellem vand og pigment - som en ung piges dans på papiret.

Jeg har i mange år arbejdet med olie og akryl, men er siden 2008 udelukkende beskæftiget med akvarel. Jeg maler gerne i naturen, både her i Danmark og i udlandet, naturen tilføjer en yderligere dimension, nemlig lyset, hvilket byder på nye uanede oplevelser.

At male akvarel giver ro i sindet, jeg slapper af, tiden forsvinder, i øjeblikke oplever man "Flow", hvilket er i nærheden af lykke.
Medlem af Tidevand Vestjysk Akvarelforening, Nordisk Akvarelforening og Akvarelkredsen

Se mere på www.tudlikwiese.dk

Kommende udstillinger

Juli-august 2014
Kunstforeningen udstiller sin samling

Udstillingerne vises på Rådhuset i Haderslev og kan ses i rådhusets åbningstid.

Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>