Kulturtur i Sønderborg

- En vandring fra skulptur til skulptur, fra mindesten til mindesten, fra fortid til nutid

Gå ikke glip af denne udflugt. Du kan nå det endnu. Tilmelding senest på fredag, den 30. august 2013.

Formanden for Sønderborg Kommunes Kunstfond, tidligere borgmester A.P. Hansen, er guide for en kulturtur i Sønderborg by den 3. september 2013.
Turene begynder kl. 17 ved ringriderstatuen på Sønderbro i Sønderborg og derefter går det ad små veje, pladser og gennem parker til i alt 26 skulpturer, mindesmærker og folkelige markeringer. Turen tager omkring to timer og slutter ved Alspigen på Rådhustorvet.
Interesserede kan følge med til Colosseum og for ca. 140 kr. få serveret Kong Frederiks livret og høre flere historier om byens kultur.

Dato og klokkeslæt: Den 3. september 2013.

Afgang fra Gåskærgade kl. 16.00

Hvem kan deltage?
Foreningens medlemmer og ledsagere

Pris: 140 kr. (Forplejning betales af deltagerne. Den guidede tur betales af foreningen)