Kunstudflugt til Aros og Jorn

Arrangement i Kunstforeningen Galleriet og Personaleforeningen for medlemmer og ledsagere.

Lørdagsudflugt til Aros i Århus med introduktion og entre til Edward Munch udstillingen samt besøg og guidet rundvisning på Jorn Museet i Silkeborg.

Kunstforeningen "Galleriet" og Personaleforeningen inviterer medlemmer med ledsagere på tur til Aros i Århus og Kunstmuseet Jorn i Silkeborg.
På Aros er der halv times introduktion til Munch udstillingen, hvorefter man kan besøge museets udstillinger på egen hånd.
På Jorn Museet i Silkeborg er der 1 times guidet rundvisning til Asger Jorns kunstværker og efterfølgende mulighed for selv at besøge museets samling.

Program:
Kl. 8.00 Afgang Haderslev fra Hertug Hans Pladsen i bus. Der serveres et rundstykke i bussen. Medbring selv kaffe.
KL. 10.15 Aros, introduktion til Munch og fri adgang til udstillingerne på Aros. Frokost for egen regning.
Kl. 14.00 Afgang fra Aros.
Kl. 15.00 Jorn Museet i Silkeborg. Guidet omvisning og kaffe.
Kl. 17.00 Afgang fra Jorn.
Kl. 18.30. ca. Ankomst Haderslev.
I bussen kan købes øl og vand. På hjemturen serveres frugt.

Dato og klokkeslæt: Lørdag den 19. januar 2013 kl 8.00 til 18.30

Antal pladser/billetter 70 deltager, max. 77 deltagere.
Hvem kan deltage?
Medlemmer, ledsager,seniorer, børn

Pris:
Medlemmer: 200 kr.
Ledsager: 200 kr., max. 1 ledsager pr. medlem
Seniorer: 200 kr.
Børn: 200 kr.

Galleriets medlemmer bestiller billet pr. mail til Torben Jensen, torj@haderslev.dk

Sidste frist for tilmelding: 20. december 2012.
Betaling ved tilmelding.

Se mere om de aktuelle udstillinger på
www.aros.dk

www.museumjorn.dk