Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Udstilling ved Randi Kjer & Bodil Arbjerg Lundby  

Kunstforeningen Galleriet udstiller i perioden
6. november - 17. december 2012 i Haderslev og det tidligere rådhus i Vojens
 

Randi Kjer:

Randi Kjer er uddannet billedkunstlærer. Hun har en livslang kærlighed til får, hvilket kommer til udtryk i mange af hendes malerier. Hun er fascineret af deres skønhed og nøjsomhed. I malerierne har de fået hver deres personlighed. De kan være nysgerrige, generte, frække, hvide, sorte osv. Og de spadserer måske i en gammel gade eller er på vej ind i et rum med ternet gulv. I udstillingen vil der også være malerier med huse og gamle gadepartier.
Malerierne konstrueres i mange lag. Det er vigtigt, at de underliggende lag er synlige, at lyset har mulighed for at passere gennem forskellige farver, der sætter dem i vibration med hinanden.
Randi Kjer er medlem af Galleri+, Det sønderjyske Kunsthus og kunstnergruppen HARD.

Læs mere om Randi Kjer på www.kunstnergruppen-filippa.dkBodil Arbjerg Lundby:

Bodil Arbjerg Lundbys indgreb i stenene er uoprettelige, og det er præcis, hvad der fascinerer hende i arbejdet med sten: "Jeg har ikke ligesom keramikeren og maleren ret til at fortryde. Alle mine handlinger har konsekvenser. Bordet fanger!! Jeg må risikere at gå planken ud og undlade, at skulpturen bliver for parfumeret og dekorativ.
Jeg søger ind til kernen og fjerner det overflødige i et forsøg på at skildre den rå og rustikke virkelighed og glemme glimmer og pynt.
Jeg har stor respekt for stenens urform. Der ligger altid noget gemt i stenen selv, som jeg prøver at finde frem i mine skulpturer."
Bodil Arbjerg Lundby er medlem af Sønderjyske Kunstnere og Dansk Billedhuggersamfund.

Læs mere om Bodil på www.arlu.dkKommende udstillinger
3. oktober - 31. oktober
Jan Klein - "Nostalgi"

Januar - Medio Februar 2013
Billeder af Inger Marie Paulus og Helle Bresson

Udstillingerne vises på Rådhuset i Haderslev og kan ses i rådhusets åbningstid.

Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>