Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Udstilling ved Lisbeth Kring Jensen & Jens Jakob Thodberg  

Kunstforeningen Galleriet udstiller i perioden
4. september - 31. oktober 2012 i Haderslev og det tidligere rådhus i Vojens
 

Pottemager Lisbeth Kring Jensen:

"Jeg startede med at lave keramik på Den Danske Husflidshøjskole i Kerteminde, hvor jeg fuldførte et 8 måneders kursus i 1992-93. Derefter gik jeg i lære som pottemager hos Aase og Troels Kvorning i Pottehuset på Djursland, hvor jeg efter 4 års læretid bestod svendeprøven i juli 1997.

Siden juni 2000 har jeg haft mit eget værksted på Danmarks Keramikmuseum Grimmerhus i Middelfart.

Jeg laver brugsting i højbrændt lertøj med begitning og dekorationer i glade farver. Alt hvad jeg laver bliver hånddrejet på drejeskiven, ligesom jeg også selv dekorerer, glaserer og brænder alle mine ting.

Nogle af tingene til udstillingen i Haderslev er dekoreret med tekster skrevet af sangeren Marie Key. Hendes finurlige og underfundige tekster har altid fascineret mig og gjort et dybt indtryk. Så dette samarbejde glæder mig meget"

Læs mere om Lisbeth på www.dendybetallerken.dkFotograf Jens Jakob Thodberg:

"Ethvert menneske har sin helt egen usædvanlige historie. For at lave et portræt er det nødvendigt for mig at kende denne usædvanlige historie. Igennem portrætfotografiet udlever jeg min trang til at komme ind på andre mennesker. Her igennem får jeg kendskab til et bredt spektrum af mennesketyper.

Christiania - Mennesker og omgivelser
Jeg er fascineret af Christiania pga. dens spændende utraditionelle arkitektur og mange grafitti malerier. Christiania har en særlig form for "kreativ uorden", som tiltrækker mange kunstnere.

Jeg mener at det væsentligt at få dokumenteret Christiania, da det Christiania vi kender i i dag meget vel kan forsvinde i den nærmeste fremtid pga. regeringens såkaldte normaliseringsprojekt".

Læs mere om Jens Jakob på www.thodberg.comUdstillingerne vises på Rådhuset i Haderslev og det tidligere rådhus i Vojens og kan ses i rådhusets åbningstid.

Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>