Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Teis Elsen - Allan Petersen - Carsten Bisgaard  

Kunstforeningen Galleriet udstiller i perioden
30. september - 14. november 2011 i Haderslev og Vojens
 

"Ud med sproget"
Galleriet deltager i årets kulturfestival med en udstilling med tre lokale kunstnere.

Vi åbner udstillingen med en
fernisering 30. september kl. 16 - 17 på Haderslev Rådhus


De tre udstillere har ordet
Teis Elsen - "Afprøvende Kunstner. Jeg begyndte med, at male i 2009, hvor jeg har afprøvet mange forskellige metoder og teorier for, at finde frem til det jeg vil udtrykke med mine malerier.
Det var ikke af nogen speciel grund jeg begyndte, at male. Dog kan jeg ikke stoppe igen. Siden jeg begyndte på min sidste stilart, har der været mange højdepunkter. Den nye stil, jeg har begivet mig ud i vil jeg selv kalde: STREET ART.
Pt. er beskæftigelsen med mit maleriske talent, dog lidt stille stående da jeg er i gang med at tage en markedsføringsuddannelse. Dette tager meget af min tid, men i fritiden kommer idéerne ned på lærredet og andre former for baggrundsstof"

Carsten Bisgaard - "musiker og fotograf. Jeg arbejder med fotografiet på forskellige måder: fra portrætfotografering, naturfotos til mere grafisk, nogen gange grænsende til det surrealistiske og symbolske. Jeg søger ofte en stemning, en historie, en sjæl i mine billeder. Det æstetiske er altid en vigtig faktor.
For mig er billeder sprog som taler direkte til underbevidstheden, som drømmenes sprog og derfor berører på et dybt plan. Et billede kan sige mere end 1000 ord, er der et ordsprog, der lyder.
For mig er det vigtigt at være skabende gennem musik og billeder, det forbinder mig med livets dybdedimension.."

Allan Petersen - " Min alder er 37 - min krop 49 - min hjerne 62. Min ambition og fremtidsplan er så lang tid som muligt ved egen kraft at stå ud af min seng om morgenen, forholdsvis fri for smerter, bekymringer og stress. Jeg maler, fordi jeg bliver nødt til at opleve og tage stilling til min omverden via kunsten."Kommende udstillinger
Billeder af Inger Lise Aarup & Erling Melin
Ca. 15. november - 31. december 2011


Udstillingerne vises på Rådhuset i Haderslev og kan ses i rådhusets åbningstid.

Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>