Udstilling ved Peter Ejlerskov

Kunstforeningen Galleriet udstiller i perioden
15. august - 30. september 2011 i Haderslev

Autodidakt med baggrund i grafisk design og kommunikation.

Arbejder med maleri, tegning, grafik og skulptur og har udstillet på museer, kunstcentre og gallerier i - og udenfor Danmark - og udført en række udsmykningsopgaver i samarbejde med virksomheder og arkitektfirmaer.

Peter Ejlerskovs kunstneriske sprog er beskrevet af Gitte Ørskou, Dirketør, KUNSTEN (Museum of Modern Art Aalborg), som spændingsfeltet imellem det abstrakte og det sanselige landskabsmaleri, men arbejder ligeledes med rene
abstraktioner og det kristne tema. Har desuden udført skulpturer i keramik og glas.

Har senest udstillet solo på Dronninglund Kunstcenter (143mtr./), deltaget i en gruppeudstilling/auktion på KUNSTEN, Aalborg og arbejder netop nu på en soloudstilling på Frederikshavn Kunst Museum i marts 2012. Medlem af Orbit, Cross Cultural Art Forum.

Kommende udstillinger
Udstilling med lokale kunstnere
1. oktober - 15. november

Udstillingerne vises på Rådhuset i Haderslev og kan ses i rådhusets åbningstid.

Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>