Hvis nyhedsbrevet ikke vises korrekt, så klik her

Nyhedsbrev marts  

Udstillingen Rytme af kunstgruppen Søjlerne
på Rådhuset i Haderslev
fra den 14. marts - 14. april i rådhusets åbningstider
 

Kisser Størner, stoerner.dk
Billedkunstner, billedpædagog og underviser i billedkunst. Jeg kan ikke få nok af billedkunst. Både som udøvende kunstner, underviser og gæst på gallerier og museer. Jeg møder nye vinkler, nye teknikker, nye materialer. Får lyst til at prøve det hele. Kunst og eksperimenter i massevis er min store lidenskab. Former, strukturer og farver presser sig på. Male, trykke, duppe, patinere, tegne, dække til, lime, forstørre, rulle. Udtryksmuligheder i store mængder.
Jeg maler med akryl, arbejder med blandform og grafik. Mine seneste billeder er blevet mere rå. Maleriske noter, hvor udklip, billedoverførsler og tegninger indgår.

Jane Klostergård, kiramo.dk
I mit arbejde opstår der liv mellem hænderne. Ideerne bevæger sig og tagre form samtidig med, at det indtager rummet ..
Når jeg giver leret form ender det i en keramisk form, som er fumktionel eller skulpturel, måske begge dele på en gang. Jeg prøver at indfange refleksioner skabt på sindets strenge og på det sete.

Inge Sørine Kristensen, ikmaleri.dk
Gennem flere år har jeg været meget optaget af at arbejde i naturen. Især den nordiske natur, som undertiden er barsk, tiltaler mig meget. Jeg har rejst på Grønland, Færøerne, og Island og mange af mine billeder indeholder former og farver, der har brændt sig fast på min nethinde. Jeg arbejder ofte ude i naturen, især ved Bovbjerg ved den jyske vestkyst, men også mange andre steder i Danmark. Jeg foretrækker at arbejde med olie, blandform (grafit, kridt, akvarel) og alt indenfor grafiske teknikker.


Det er i mødet mellem lys og mørke, at al drama og alle farver opstår.
Kommende udstillinger
April

Udstilling ved Hanne Ida Helstrup Knudsen,
født 1965 og bosiddende i Sønderborg.

Læs mere på "Galleriets" hjemmeside >>>